De coverband Best of Five maakt al vele jaren gebruik van de capaciteiten van Barry van Jole als geluidstechnicus. Als FOH mixer is hij inmiddels onmisbaar geworden op de grotere gigs waar Best of Five met een full PA staat te knallen. De balans in het geluid en de dynamiek en natuurlijk de broodnodige definitie in de eindmix zijn keywords als wij de kwaliteiten van Barry beschrijven. Een band valt of staat met goed geluid en een goede gebalanceerde eindmix, en dat laten wij telkens weer met een gerust hart over aan Barry. Ook als de akoestiek een keer wat minder geschikt is, dan blijft Barry zijn uiterste best doen om het beste uit het geluid te halen, iets wat natuurlijk extra wordt
gewaardeerd. Barry begrijpt als geen ander dat een goede geluidsweergave van een live-band niet zit in het aantal Db, maar in een gebalanceerde eindmix met dynamiek.

Niet alleen geluid mixen voor FOH, maar ook monitor mixing kun je prima aan Barry overlaten. Daarnaast zijn live-opnames ook nog een kwaliteit van Barry waar Best of Five graag en regelmatig gebruik van maakt, zelfs met video erbij.

Voeg bij dit alles dan ook nog toe dat Barry àltijd op tijd verschijnt volgens afspraak, zijn gear en zaken àltijd van goede kwaliteit zijn en nooit “kapot” of “ vergeten”, en je hebt een geluidsman waar je in alle opzichten op kunt vertrouwen en je kunt richten op wat je als muzikant moet doen; knallen op het podium zonder je zorgen te hoeven maken of het geluid in de zaal ook weergeeft waar jij als muzikant je best voor staat te doen, want dat geluid staat met Barry altijd als een huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *