Geluidstechnicus Barry van Jole

De passie voor muziek is met de paplepel ingegoten. Van kinds af aan bespeel ik instrumenten en luister ik naar muziek. Geluid fascineert mij al van jongs af aan. Het was dan ook een logische stap dat ik een vervolgopleiding koos voor geluidstechniek om mij hierin te bekwamen.
Met een afgeronde opleiding startte ik in 2007 met mijn vader het muziekpodium JJ Music House. Hier kon ik mijn passie vormgeven. Ik was verantwoordelijk voor het geluid, licht en de boekingen. Als muzikant weet ik hoe belangrijk een goed geluid is, zowel op het podium als in de zaal. Naast het geluid is een goede samenwerking en communicatie met de bandleden onontbeerlijk.
Na 10 jaar met meer dan 1000 optredens, binnen en buiten, en talloze festivals beschik ik over een ruime ervaring die ik meeneem in mijn eigen geluidsbedrijf.
Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De hoog kwalitatieve geluidsapparatuur zorgt samen met mijn passie, kennis, gevoel voor het vak én de muzikant voor een professionele geluidservaring.
Nieuwsgierig? Bel of mail gerust voor een kennismaking. Ik stel mij graag aan u voor.
Barry van Jole