Als band of muzikant wil je graag hetgeen dat je hebt geleerd, of samen als band hebt gecreëerd delen met anderen. Hetzelfde als je vrienden op visite krijgt en je gezamenlijk kan genieten van de heerlijke gerechten die je zorgvuldig en met passie hebt staan te brouwen en met een big smile op tafel tentoonstelt. Trots, gelukkig en hoopvol deel je dit met liefhebbers.

Muziek maken en dit delen met vrienden en liefhebbers brengt hetzelfde gevoel naar boven. Net als met koken en eten wil je dit mooi presenteren op een gezellige tafel met gezellige aankleding om een gelijk gestemde ambiance te creëren en je creatie recht toe te doen. Zo is het ook met muziek maken. Als band of muzikant zijnde kun je geweldig spelen en je liedjes helemaal neerzetten als een mooi gerecht of een prachtig kunstwerk.
Maar wordt het ook zo door ontvangen door het publiek dat enthousiast is gekomen?

Sinds wij als band MPAC en individuele muzikanten Barry van Jole aan het geluid en licht hebben staan wel. Zowel op podia door het land als de thuis basis JJ Music House worden we steeds verrast. Iemand die zonder woorden je begrijpt en precies doet wat jezelf denkt. We krijgen dan ook veel complimenten dat het helemaal klopte met de optredens. Precies de sfeer pakken op het juiste moment en aanvoelen wat er op het podium plaats vindt.

Iemand die zo met zijn vak bezig is en het ook beheerst is voor ons een onmisbaar schakel in het geheel. Zonder een gepassioneerde en vakbekwame geluids/licht man zoals Barry, zou het publiek en wij niet zo genieten van de optredens die wij mogen doen.

Wij hopen dat jullie als publiek en muzikanten Barry achter de schuiven mogen treffen.
Jullie zullen een top optreden hebben!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *